Referenciák

A piacon próbáljuk ügyfeleink igényeit maximálisan kielégíteni és ehhez teljes körű szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől a megvalósításig.

 • Összes
 • Világítótábla
 • Dobozbetű
 • Intarziázott világítótábla
 • Feszített fóliás tábla
 • Plasztikus feliratok
 • Totem oszlopok
 • Autódekoráció
 • Épületfóliázás
 • Autóüveg fóliázás
 • Világítás nélküli táblák
 • Neonfeliratok
 • Faldekoráció
 • Arculattervezés

Világítótábla

A világító dobozok a figyelemfelkeltés egyik legegyszerűbb eszközei, melynél az információkat a megvilágítással emeljük ki a környezetből.
A dobozok sajtolt alumínium profilból készülnek, melyek lehetnek 10, 12 és 17 cm mélyek - egyedi kivitel esetén ez lehet eltérő -, lehet hátfalas és hátfal nélküli kivitelű. A keret színe lehet natúr alumínium színű vagy színterezett, melynél a megfelelő színt a RAL színskálából lehet kiválasztani. Készülhetnek hagyományos belső fénycsöves megvilágítással, de napjainkban már a LED-es kivitelt választják az alacsonyabb áramfogyasztás érdekében. Az előlap általában plexi, melyre vagy vágott vagy nyomtatott vinyl grafika kerül. Igényesebb kivitel esetében van lehetőség intarziázott plexi, DIBOND vagy alumínium előlappal is elkészíteni, amivel akár 3D-es kiemelést is meg lehet valósítani. Tovább intarziás táblák.
Ezek a táblák több fajta méretben és színben készíthetők. Bizonyos méretek fölött, valamint az esetleges toldásokat kiküszöbölve feszített fóliás reklámtáblákat javaslunk. tovább feszített fóliás táblák
Erről tovább tájékozódhat az intarziázott tábláknál

Dobozbetű

Egyes esetekben sokkal szebb és elegánsabb lehet egy dobozbetűs megoldás, mint egy egybefüggő reklámtábla. Bizonyos épületeknél a tervezőknek és a kivitelezőknek nem is engednek más megoldást, hogy az összképet egy egybefüggő tábla ne rontsa el.
Számos megoldás létezik a dobozbetűk kialakításában. A dobozok oldalai lehetnek alumíniumból, plexiből, rozsdamentes acélból. Világítás szempontjából többfajta kivitel létezik, van lehetőség direkt (előre világító) és indirekt (hátravilágító) világítású megoldásra, de akár a kettő kombinációja is megvalósítható. A plexi oldallal készült betű esetén az oldalpalást is világíthat, de ki is lehet maxkolni, hogy ne eresszen át fényt Az előlap általában plexi, nagyobb méretek esetén feszített fólia a toldások és a balesetek elkerülése végett. Világítás szempontjából lehet neoncsöves, ill. LED-es, de szinte már csak energiatakarékosabb LED-es világítású betűket kérnek a megrendelők.
Felszerelés során lehetőség van a karaktereket egyesével a falfelületre rögzíteni vagy telepítés előtt egy tartószerkezetre felszerelni és azzal együtt felrögzíteni.

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világító táblák esetén a fényáteresztő és nem átvilágítható anyagok kombinációjával esztétikus megjelenésű táblákat lehet készíteni. Az intarzia lehet egy síkban az alapfelülettel, lehet simán mögé ragasztva, de tetszőleges méretben ki is emelkedhet belőle. Az alap lehet színterezett alumínium, DIBOND vagy akár plexi is. A megjelenést az anyagok színével, vinyl fóliákkal és a világítással tudjuk fokozni. Mérete igényekhez mérten alakított.

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás kivitelt nagy méretű reklámtábláknál alkalmazunk a toldások elkerülése érdekében, hogy szép egybefüggő felületet kapjunk, valamint az időjárás kiszámíthatatlansága miatt nem hullámosodik be és nem törik el. Nagyobb mértékben kültéren alkalmazzuk ezt a megoldást, beltéren is használjuk nagyobb portál táblák esetén, de más helyekre például kirakatokba, beépített falsíkba már a T-flex keretek kerülnek előtérbe. Világítás szempontjából itt is lehet hagyományos fénycsöves, ill. energiatakarékos LED-es. Sűrűn változó reklámok esetén is ajánlott mivel egy-egy új fólia nyomtatását követően felület könnyen cserélhető, beltéren T-flex esetén nem is igényel szakembert.

Plasztikus feliratok

A plasztikus feliratok hatásos reklámértékkel bírnak, egyszerű, mégis látványos, 3D-s hatást keltenek, hiszen kiemelkednek a síkból.
A feliratokat több anyagból készíthetőek, anyagválasztástól függően van költségkímélőbb és drágább megoldás is. Lehetőség van habanyagból, habosított PVC-ből (köma), MDF-ből, plexiből, alumíniumból, rozsdamentes acélból, valamint ezek kombinációjából feliratokat készíteni. 2 mm-es vastagságtól 10 cm-es vastagságig rendelkezésre állnak az anyagok a megálmodott 3D-s hatású feliratok elkészítéséhez.
A színeket RAL ill. TIKKURILA színmintából lehet választani. Habbetűk esetén lehetőség van az előlapot és az oldallapokat más-más színűre festeni. Az anyagok elejére szinte bármilyen előlapot rárakhatunk: szálcsiszolt DIBOND-ot, alumíniumot, színes plexit, stb.
Lehetőség van bizonyos kivitelű plasztikus feliratokat világítással kombinálni. Tovább dobozbetűk.
Erről tovább tájékozódhat a dobozbetűknél

Totem oszlopok

A totemek méretüknél fogva magukon hordozzák az információt. Többféle kivitelezés lehetséges, melyek telepítésfüggőek - a totemoszlop helye és mérete meghatározza a további paramétereit: külső-belső helyszín, világító - nem világító, adattartalom, fénycsöves - LED-es, stb. Totemoszlopokat láthatunk bevásárlóközpontokban, benzinkutaknál, sportcentrumoknál, kiállításokon, az út mentén, plázákban és egyéb helyeken.

Autódekoráció

Teljes körű autódekorációval tudjuk ügyfeleink igényeit kielégíteni, egyedi autógrafikák tervezésétől egészen a kivitelezésig megvalósítjuk elképzeléseiket.
Az autó minden esetben egy reklámhordozó felület, hiszen folyamatosan mozgásban van és mindenki láthatja. Lehetőség van autók részleges - vágott vinyllel történő grafikázására vagy nyomtatott grafikák felragasztására - ill. teljes autó bevonására, át fóliázására is.
Bővebb információért kérjük látogasson el az autófóliázással foglalkozó honlapunkra: www.autofoliazasbudapest.hu

Épületfóliázás

Az ablakok minden épületnek fontos részei, beengedik a fényt és kilátást biztosítanak. Sajnos számos problémát is teremtenek, mint a zavaró ragyogás, hőmérsékletnövekedés vagy hő gyarapodás, magas energia költségek, berendezési tárgyak fakulása. Az általunk telepített LLumar fóliák segíthetnek ezen problémák kontrollálásában amellett, hogy növelik a komfortérzetet és csökkentik az energia költségeket.
LLumar Window Film
Mit miért érdemes:
- Energia megtakarítás, biztonsági fólia, - láthatatlan védelem érdekében,
- dekor fólia,- a láthatóság érdekében,
- UV védő fólia, növények és a beltér épségében,
- graffiti fólia, a kreatív rongálások megelőzése érdekében,
- kültéri fólia- nagy hő megtartásának érdekében
- Hő, UV- és fényvédelem

A LLumar fóliák többféle problémára nyújtanak megoldást. Segítenek a fűtési és hűtési költségek csökkentésében, akár 99%-ban kizárják az UV sugarakat, ezzel nagy mértékben lassítják a berendezési tárgyak, textilek, szőnyegek, értékes alkotások elszíneződését és fakulását, könnyebben nézhető a TV és a számítógép monitor, hiszen csökkentik a nap káprázódását.
A LLumar fóliák többféle fényáteresztésben és színben kaphatóak, így a különböző igényeknek megfelelően biztosítanak komfortérzést.

Biztonsági fóliák:
A mai világban az épületek és gépjárművek üvegfelületei fokozott rongálásnak, betörésnek vannak kitéve. A LLumar biztonsági fóliák hatékony védelmet nyújtanak a rongálás, betörés, baleset ill. rablás ellen. Akár üzletekre, akár lakóépületekre, akár autóra szeretnénk biztonsági fóliát felszerelni, többféle tulajdonságú fólia közül választhatunk. A LLumar fóliák rendelkeznek MABISZ ajánlással, valamint kifizethető megoldást nyújtanak az intézményekre vonatkozó 28/2007 (IX.29.) miniszteri rendelet biztosításához.
Tovább a videókhoz

A LLumar energiafelhasználást optimalizáló fóliákkal ellátott épületek akár 15%-os energiacsökkentést is elérhetnek.
Eddig elsősorban a nyári hőmérséklet és a légkondicionálók üzemidejének csökkentésével volt megoldható az energia-megtakarítás. A LLumar védett Low-E technológiájának köszönhetően a téli hónapokban az EnerLogic fóliával felszerelt üvegek hatásos megtakarítást eredményezhetnek, mert akár 40%-kal megnövelheti a szigetelés értékét.
Bővebb információ a LLumar EnerLogic weblapján

Anti-graffiti fóliák:
Számos esetben okoznak problémát a festékekkel, karcolással vagy savval történő üvegek, reklámok és egyéb felületek rongálása. A LLumar anti-graffiti fólia bármilyen üveg, tükör vagy akár acélszerkezetre könnyen felszerelhető és könnyen cserélhető a felület károsítása nélkül. Költséghatékonyabb, mint például az egész felület cseréje. A fólia különleges bevonatának köszönhetően nem marad meg rajta a felirat és a festék vagy ezek esetleges maradványai könnyen letörölhetőek.

Dekor- és kirakat fóliák:
Vállaljuk kirakatok külső ill. belső dekorálását, legyen az vágott vinyl, nyomtatott grafika vagy mintás homok fúvott fólia, melyek akár irodák üvegfelületeire feltéve térelválasztó hatást eredményeznek.

Autóüveg fóliázás

LLumar fóliával végezzük az ablakok fóliázását, mely lehet akár belátás elleni-, hő-, UV- vagy betörés elleni védelem.
Ablaksötétítés
Az ablakok besötétítésével az autó belső tere hűvösebbé és komfortosabbá tehető, valamint a légkondicionáló használata is csökkenthető.
Speciális autófóliáknak köszönhetően az utasokat megvédhetjük a nap káros UV sugaraitól, az UV-t akár 99,9 %-ban kiszűrhetjük. Az UV által okozott bőrbetegségeknek minden ember ki van téve, de leginkább a hat hónapnál fiatalabb gyermekeket veszélyezteti.
A kocsiban felejtett értéktárgyaink esetében kitűnő szolgálatot tud tenni a biztonsági fólia, amely megnehezíti a rabló bejutását az autóba. A felmérések eredménye azt mutatja, hogy a rablók továbbállnak, ha túl sok idő szükséges a rablás elkövetéséhez.
A biztonsági fólia egyben tartja az üveget, ami nem csak rablás ellen nyújt biztonságot, hanem a balesetek során keletkező üvegszilánkok által okozott sérüléseket is nagy mértékben csökkenti, ezzel is védve az utasok testi épségét.

Bővebb információért kérjük látogasson el az autófóliázással foglalkozó honlapunkra: www.autofoliazasbudapest.hu

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák különböző alapanyagokból készülhetnek: köma, Stadur, plexi, Dibond, alumínium, horgonyzott vaslemez. Beltérre szinte mindegyik alkalmazható, kültérre a kömát és a stadurt nem szoktuk javasolni, mert a diletáció hatására behullámosodik. Rengetek köma táblával lehet találkozni, ami be van hullámosodva, mert valószínű a megrendelő az árat és nem a hosszú távú minőséget tartotta szem előtt, de az is lehet, hogy a kivitelező nem hívta fel rá a figyelmét.
Például: EU-s pályázatokban nyertes cégek részére készülnek projekttáblák, alumínium tepsis Nemzeti dohánybolt táblák, sima egyszerű zárva-nyitva táblák: dohányzásra kijelölt hely, dohányozni tilos felirat, stb., egyszeri kis tábla a cég székhelyére, hogy a NAV ne büntessen e miatt.

Neonfeliratok

Beltérre és kültérre egyaránt alkalmasak ezek a "retro"-s megjelenést biztosító neoncsőből hajtott egyedi feliratok. Általában írott szöveg és különböző alakos emblémák megjelenítésére alkalmazzák. Rögzítése történhet víztiszta plexire, színterezett alumínium vagy Dibond búrára is, vagy akár gipszkarton falra, ahol a vezetékeket el lehet rejteni. Van lehetőség akár drimmelő vagy vezérlés csatlakoztatására is.

Faldekoráció

Üzletek belterének dekorálására ajánljuk, ez a megoldás gazdaságosabb kivitel a falfelület díszítésére, mintha egy dekorációs falfestést választanánk, egyrészt az árban, másrészt a kivitelezés idejében is, illetve higiénikusabb is mivel a hordozó eltávolítása után már azonnal felhelyezhető a fólia.
A minták könnyedén eltávolíthatóak minden felületről és nem hagynak nyomot sem maguk után. Így nem kell újrafesteni az egész szobát, ha megunjátok a mintákat és attól sem kell félni, hogy a ragasztó leszedi a vakolatot vagy a tapétát. A fólia matt fényű és nagyon vékony (0,08 mm), ezért olyan hatású, mintha festve lennének a motívumok, feliratok. Csupán nagyon közelről fedezhető fel, hogy fóliáról van szó.

Arculattervezés

Logó- és arculat tervezés:

Mi gondoskodunk róla, hogy ne csak egy legyél a tömeg között. Logo- és arculattervezés során arra törekszünk, hogy a lehető legnagyobb marketing értékkel bírjon, vagyis legyen könnyen felidézhető, figyelemfelkeltő, kifejező és természetesen egyedi.

Grafikai tervezés:

Mi elkészítjük a céged arculati világához legjobban illő offline illetve online grafikai anyagokat. Molino, plakát, roll-up, kiarakat, prospektus, brossúra, szórólap, matrica, póló... tervezés.

Csomagolás:

Egy jó minőségű terméket vizuálisan is tükrözni kell, hiszen az emberek többsége ez alapján itéli meg a termékeket, és hozza meg a vásárlási döntéseit.

Világítótábla

400 x 400 mm-es belső LED-es világítású, plexi kocka

Világítótábla

Egyoldalas világító doboz plexi búrás kivitelben, piros vinyl fóliával, belső LED világítással a Vill-Fény Kft. csapatától

Világítótábla

Egyoldalas világító doboz, adott színre színterezve, tejopál plexi előlappal, piros vinyl fóliával, belső LED világítással a Vill-Fény Kft. csapatától

Világítótábla

Kétoldalas világító doboz, adott színre színterezve, tejopál plexi előlappal, vinyl fóliával, belső LED világítással a Vill-Fény Kft. csapatától

Világítótábla

Egyoldalas világító doboz, adott színre színterezve, tejopál plexi előlappal, vinyl fóliával, belső fénycső világítással a Vill-Fény Kft. csapatától

Világítótábla

Egyoldalas világító doboz, adott színre színterezve, tejopál plexi előlappal, vinyl fóliával, belső fénycső világítással a Vill-Fény Kft. csapatától

Világítótábla

Egyoldalas világító doboz, tejopál plexi előlappal, vinyl fóliával, belső fénycső világítással a Vill-Fény Kft. csapatától

Világítótábla

Kétoldalas világító doboz, adott színre színterezve, tejopál plexi előlappal, vinyl fóliával, belső LED világítással a Vill-Fény Kft. csapatától

Világítótábla

Kétoldalas Konzolos Világítótábla

Világítótábla

Kétoldalas Konzolos Világítótábla

Világítótábla

Kétoldalas Konzolos Világítótábla

Világítótábla

Kétoldalas Konzolos Világítótábla

Világítótábla

Egyoldalas világító doboz, tejopál plexi előlappal, vinyl fóliával, belső ledes világítással a Vill-Fény Kft. csapatától

Világítótábla

Íves alakú egyoldalas világító doboz, adott színre színterezve, tejopál plexi előlappal, vinyl fóliával, belső fénycső világítással a Vill-Fény Kft. csapatától

Világítótábla

Egyoldalas világító doboz, adott színre színterezve, tejopál plexi előlappal, vinyl fóliával, belső fénycső világítással a Vill-Fény Kft. csapatától

Világítótábla

Egyoldalas világító doboz, adott színre színterezve, tejopál plexi előlappal, vinyl fóliával, belső fénycső világítással a Vill-Fény Kft. csapatától

Világítótábla

Egyedi alakú konzolos volágítódoboz

Világítótábla

Egyoldalas világító doboz, adott színre színterezve, tejopál plexi előlappal, vinyl fóliával, belső fénycső világítással a Vill-Fény Kft. csapatától

Világítótábla

Egyoldalas világító doboz, adott színre színterezve, tejopál plexi előlappal, vinyl fóliával, belső fénycső világítással a Vill-Fény Kft. csapatától

Világítótábla

Dob utca - Kétoldalas Konzolos táblánk

Világítótábla

Örs Vezér Tér - Kétoldalas Konzolos Világítótábla vákumformázott

Világítótábla

Erzsébet krt. - Alumínium keretünk, Plexi előlappal, nyomtatott grafikával

Világítótábla

Kétoldalas világító dobozok, adott színre színterezve, tejopál plexi előlappal, vinyl fóliával, belső LED világítással a Vill-Fény Kft. csapatától

Világítótábla

Egyoldalas világító doboz, adott színre színterezve, tejopál plexi előlappal, vinyl fóliával, belső fénycső világítással a Vill-Fény Kft. csapatától

Világítótábla

Kétoldalas Konzolos Világítótábla egyedi tartórúddal

Világítótábla

Egyedi formájú világítótáblánk, plexi előlappal, nyomtatott vinyllel

Világítótábla

Egyoldalas világító doboz, adott színre színterezve, tejopál plexi előlappal, vinyl fóliával, belső fénycső világítással a Vill-Fény Kft. csapatától

Világítótábla

Fóti Lizzy Card - Dobozbetű felirat, alumínium palásttal, LED-es világítással

Világítótábla

Digitális Árkijelző

Világítótábla

Egyedi alakú egyoldalas világító doboz, adott színre színterezve, tejopál plexi előlappal, vinyl fóliával, belső fénycső világítással a Vill-Fény Kft. csapatától

Világítótábla

Egyoldalas világító doboz, adott színre színterezve, tejopál plexi előlappal, vinyl fóliával, belső fénycső világítással a Vill-Fény Kft. csapatától

Világítótábla

The Voice műsorban szerepelt egyedi alumínium keretes világítótáblánk, plexi előlappal, vágott fekete vinyllel

Világítótábla

Duna Plaza - kétoldalas konzolos reklámtábla, rozsdamentes oldalappal, belső LED-es világítással, piros plexibe síkba intarziázott előlappal

Dobozbetű

Színterezett alumínium keretbe szerelt 8 mm-es víztiszta plexi, hátúlja szürkére fóliázva, aranyra festett 19 mm-es köma betűk, indirekt LED-es világítással

Dobozbetű

Színterezett alumínium keretbe szerelt 8 mm-es víztiszta plexi, hátúlja szürkére fóliázva, aranyra festett 19 mm-es köma betűk, indirekt LED-es világítással

Dobozbetű

Andrássy - egyedi alumínium dobozbetű, belső LED-es világítással, 5 mm beljebb álló tejopálplexi előlappal – – Budapest

Dobozbetű

Váci-Dózsa - egyedi plexi dobozbetűk, kék plexi oldalla, tejopál plexi előlappal, belső LED-es világítással

Dobozbetű

Medicorver dobozbetűi

Dobozbetű

Triumph felirat

Dobozbetű

Andrássy út - DRK márkabolt - Plasztikus dobozbetűk, belső LED-es viláítással by dobozbetuk.hu

Dobozbetű

PLAY MAX felirat előre és oldalra világító plexi dobozbetűk, belső LED-világítással

Dobozbetű

Gamshop plexi dobozbetűk , belső LED-es világítással, elején vinyl fóliával by Vill-fény Kft.

Dobozbetű

Plexi dobozbetűk , belső LED-es világítással, elején vinyl fóliával by Vill-fény Kft.

Dobozbetű

Vill-fény Kft. Dózsa György úton járt, a Medicover felirat plexi dobozbetűből készítve a helyszínen fel is szerelve

Dobozbetű

Dobozbetu.hu csapata egy újabb playmax reklámot gyártott le plexi dobozbetűből, belső Led-es világítással

Dobozbetű

Még láthatóak a LED modulok, amihez még tartozik a Plexi előlap

Dobozbetű

Egyedi kivitelezésű dobozbetűk, plexi előlappal, LED-es világítással by dobozbetuk.hu

Dobozbetű

Az ismert Márkának készített, alumínium alapra szerelt világító dobezbetűket

Dobozbetű

Egyedi kivitelezésű dobozbetűk, plexi előlappal, LED-es világítással by dobozbetuk.hu

Dobozbetű

A népszerű Dallas étteremnek készült egyedi kivitelezésű dobozbetűk, plexi előlappal, LED-es világítással by dobozbetuk.hu

Dobozbetű

Budapest - Árkád Világító Alumínium Dobozbetűk

Dobozbetű

Plexi dobozbetűk, belső LED-es világítással, elején vinyl fóliával by Vill-fény Kft.

Dobozbetű

Neon hatású dobozbetűk, belső LED-es világítással by Vill-fény Kft.

Dobozbetű

Zuglói Rendőrségnek készített világító dobozbetűk

Dobozbetű

A sok fajtájú dobozbetű kivitelezésinek mintái

Dobozbetű

Németországba gyártott dobozbetű reklámunk

Dobozbetű

Egyedi kivitelezésű dobozbetűk, plexi előlappal, LED-es világítással by dobozbetuk.hu

Dobozbetű

Egyedi kivitelezésű dobozbetűk, plexi előlappal, LED-es világítással by dobozbetuk.hu

Dobozbetű

Egyedi kivitelezésű dobozbetűk, plexi előlappal, LED-es világítással by dobozbetuk.hu

Dobozbetű

Egyedi kivitelezésű dobozbetűk, plexi előlappal, LED-es világítással by dobozbetuk.hu

Dobozbetű

Egyedi kivitelezésű dobozbetűk, plexi előlappal, LED-es világítással by dobozbetuk.hu

Dobozbetű

Egyedi kivitelezésű dobozbetűk, plexi előlappal, LED-es világítással by dobozbetuk.hu

Dobozbetű

Dobozbetű

Egyedi kivitelezésű dobozbetűk, plexi előlappal, LED-es világítással by dobozbetuk.hu

Dobozbetű

Egyedi kivitelezésű dobozbetűk, plexi előlappal, LED-es világítással by dobozbetuk.hu

Dobozbetű

Dobozbetű

Egyedi kivitelezésű dobozbetűk, plexi előlappal, LED-es világítással by dobozbetuk.hu

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Led-es dobozbetű belülről

Dobozbetű

Dobozbetű

BJ felirat, működés közben

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

PlayMax - Allee

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Ferihegy 2 Leroy - Alumínium dobozbetű, plexi előlap, Led világítás

Dobozbetű

Rio Klub jellegzetes emblémája

Dobozbetű

Több típus dobozbetűkből

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

West-End - G-Star Márkabolt

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Concordia Benzinkút - Szombathely

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Nordsee - West End - Plexi dobozbetűk, belső Led-es világítással

Dobozbetű

A PLAYERSROOM ledes világítófeliratának a munkálatai.
Linz Plus City - Feketére színterezett alumínium búrába intarziázott 20 mm-es víztiszta plexi, belső piros betéttel, piros LED-es világítással

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Dobozbetű

Intarziázott világítótábla

intarziás plexia búra, 8 mm-es kiálló plexivel, belső LED-es világítással

Intarziázott világítótábla

Intarziás plexia búra, 8 mm-es kiálló plexivel, belső LED-es világítással.

Intarziázott világítótábla

Intarziás tábla 10 mm-es kiálló víztiszta plexivel by dobozbetuk.hu

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziás világítótábla, vinyl fólia előlappal

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Intarziázott világítótábla

Váci utca - Színterezett alumínium tepsibe intarziázott 2 cm-es tejopál plexi, vinyl fóliával, belső LED-es világítással
Egyedi búrás tábla, itarziás kivitelben, 2 cm-es tejopál plexi, vinyl fóliával, belső LED-es világítással

Intarziázott világítótábla

West End - Egydi búrás tábla, itarziás kivitelben, 2 cm-es tejopál plexi, vinyl fóliával, belső LED-es világítással

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás reklámtábla, belső LED-es világatással

Feszített fóliás tábla

Törökvészi úton található KiwiSun - Feszítettfóliás reklámtábla, belső LED-es világítással UV nyomtatott grafikával készüét a Vill-Fény Kft. műhelyben

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Kiwi Sun - Egy a sok tucat közűl

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

T-flex keret egy PlayMax üzletben

Feszített fóliás tábla

SportDirect.com - Pólus Center

Feszített fóliás tábla

SportDirect.com - Aréna Pláza

Feszített fóliás tábla

Kecskemét Playmax - T-flex keret, belső Led-es világítással

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Dr. Batz - Pomáz

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Telepítés közben a nagy feszített fóliás keret, ami LED-es világítással készült

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Feszített fóliás tábla

Plasztikus feliratok

19 mm-es köma betűk, 4 fajta színre fényezve

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

DRK portál - Szálhúzott betűk CNC gépel marva, helyszínen felragasztva

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Színre festet habbetű

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Dibond alapra ragasztott fekete színre festett habbetűk

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

Plasztikus feliratok

2015 Sziget Fesztiválra készített egyedi plasztikus tábla

Totem oszlopok

Totem oszlopok

Totem oszlopok

Totem oszlopok

Totem oszlopok

Totem oszlopok

Totem oszlopok

Totem oszlopok

Totem oszlopok

Totem oszlopok

Totem oszlopok

Totem oszlopok

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Próbafülke - Design fólia

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Kabinon egyedi nyomtatott vinyl

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Állványok matt feketére fóliázása

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Debrecen 180 Nm üvegfelületre fólia telepítése

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Campona - Sport Direct.com

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Campona - SportDirect.com üvegportál fóliázása

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

VAG - Váci úti központ

Épületfóliázás

Épületfóliázás

VAG - Váci úti központ

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

West End Porzárófal

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Kiwi Sun szolárium beltér

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Kabinok nyomtatott vinyllel

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Padlógrafika - Sportfactory

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Épületfóliázás

Világítás nélküli táblák

Vas tartószerkezet festve, betonozva, erre molinó ráfeszítve

Világítás nélküli táblák

Íves ablakokon one-vision fólia, alatta fekete Dibondra szerelt fehérre és pinkre festett köma betűk.

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

Világítás nélküli táblák

irányjelző tábla

Világítás nélküli táblák

íves ablakokon one-vision fólia, alatta fekete Dibondra szerelt fehérre és pinkre festett köma betűk

Világítás nélküli táblák

Molinó

Neonfeliratok

pirosra színterezett alumínium doboz, erre hajlított neoncső szerelve

Neonfeliratok

Neonfeliratok

Gogo felirat nagyfesz neoncső fehér porozott csőből, plexi búrával készítve

Neonfeliratok

A teljes felírat, és háttérben a Vill-Fény Kft. közszolgálati autója is jól mutat

Neonfeliratok

Anyagában színezett hajlított Nenoncső közelről

Neonfeliratok

Neonfeliratok

Neonfeliratok

Neonfeliratok

Neonfeliratok

Neonfeliratok

Neonfeliratok

Neonfeliratok

Neonfeliratok

Neonfeliratok

Neonfeliratok

Neonfeliratok

Neonfeliratok

Neonfeliratok

Neonfeliratok

Neonfeliratok

Neonfeliratok

Neonfeliratok

Neonfeliratok

Neonfeliratok

Neonfeliratok

Neonfeliratok

Neonfeliratok

Faldekoráció

Nyomtatott vinyl grafika - by dobozbetuk.hu

Faldekoráció

Faldekoráció

És mikor elment a Vill-fény Kft. csapata

Faldekoráció

Mikor megjöttünk

Faldekoráció

Faldekoráció

Arculattervezés

RockStar Alternatív hajszalon pontgyűjtő kártyája

Arculattervezés

RockStar Alternatív hajszalon névjegykártyája

Arculattervezés

RockStar Alternatív hajszalon névjegykártyája

Arculattervezés

RockStar Alternatív hajszalon kézzel rajzolt grafikája, majd digitálisan logóvá alakítása

Arculattervezés

A Király utcán található Roots Budapest Bár arculatának tervezése

Arculattervezés

Külföldi freelance reklámanyag tervezés

Arculattervezés

Külföldi freelance reklámanyag tervezés

Arculattervezés

Külföldi freelance környvborító tervezés

Arculattervezés

Külföldi freelance reklámanyag tervezés

Arculattervezés

Külföldi freelance reklámanyag tervezés

Arculattervezés

Meghívó tervezés

Arculattervezés

Meghívó tervezés

Arculattervezés

WRANGLER fémipari vállalkozás arculatának tervezése

Arculattervezés

VARGAMETAL Kft. arculatának tervezése

Arculattervezés

Külföldi freelance arculat tervezés

Arculattervezés

Külföldi freelance arculat tervezés