Bemutatkozás

A piacon próbáljuk ügyfeleink igényeit maximálisan kielégíteni és ehhez teljes körű szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől a megvalósításig.

A Vill-fény Kft. 1994 őszén alakult meg. Kezdetben reklámhordozók szerelésére és karbantartására, valamint dekorációk és molinók készítésére szakosodtunk. Mára már komplex szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől a kivitelezésig.

Cégünk, a Vill-fény Kft. 1994 őszén alakult meg. Megalakulásunkkor főként különféle reklámhordozók szerelésére és karbantartására, valamint dekorációk és molinók készítésére szakosodtunk. Az évek során több innovatív változás is bekövetkezett a cég életében. A gépparkunk folyamatosan bővült és bővül az évek során. Több éves tapasztalatunk és a sok innováció lehetővé teszi, hogy teljesen komplex szolgáltatást nyújtsunk a már meglévő Partnereink, és új Ügyfeleink számára a tervezéstől kezdve, a gyártáson át, a kivitelezésig.

Célunk a Megrendelőink igényinek maximális kielégítése, mind minőségi, mind időbeli és mind anyagi téren. Megrendelőink között fellelhetők kisebb cégek, multinacionális vállalatok, és egyre többet vagyunk jelen külföldön is. A legkorszerűbb technikai hátteret biztosítjuk Megrendelőink számára. Gépeink segítségével meg tudjuk valósítani molinók hegesztését, plotteres fóliavágást, plasztikus habbetűk vágását, alumínium, vas és rozsdamentes anyagok hegesztését, MDF, bútorlap, plexi, és DIBOND anyagok lapszabászatát, a legmodernebb CNC gép használatával marást, nútolást és gravírozást, valamint lézergépünk segítségével különböző alapanyagok lézeres vágását is.

2009 óta foglalkozunk autó- és épületfóliázással, mely azt jelenti, hogy most már az autók és épületek üvegfelületeit fel tudjuk szerelni hő védő, UV védő és biztonsági fóliával is. Autó fóliázás terén már nem csak autók külső grafikázását vállaljuk, hanem az autó külső karosszériáinak teljes át fóliázását is meg tudjuk valósítani. Referenciánkat már két alkalommal is láthatta a nagyérdemű közönség a Budapesten megrendezett Autó Motor Tuning Show-on, ahol nem csak elkészült munkánkat nézhették meg, de élőben is végigkövethették egy autó teljes becsomagolását. Az elmúlt 7 évben szinte 100% elégedettséget tudtunk elérni ügyfeleinknél, nem csak minőségileg, hanem kapcsolattartásunkkal, illetve mobilitásunkkal. Egyedi autókon kívül a többszörös Magyar Brand's díjas Dr. Batz cipőgyártó autóinak grafikázását, is már mi végezzük 2014 ősze óta. Büszkeségeinket a referenciáink között megnézheti.